Jessie weet de mogelijke oorzaak van de nieuwe crisis

Jessie weet de mogelijke oorzaak van de nieuwe crisis

Tijdens het spoed centraal over de nieuwe crisis waarin de bewoners beland zijn ontstond er ruzie en discussie. Zo ook tussen Jessie en René. Woedend gingen de twee hierna hun eigen weg en uitten ze beide hun frustraties bij hun mede bewoners. Na een tijdje zoekt René Jessie toch weer op. Sorry Jessie, het had niet zo gemoeten maar in ontplofte net begint hij het gesprek. En legt uit aan Jessie hoe hij de hele situatie heeft ervaren. Ik baal enorm van de financiële status en hierdoor liet ik mij gaan voegt hij eraan toe. Jessie blijft rustig en gaat het gesprek met hem aan. Weet je wat het is. Dit zijn allemaal oude facturen en voegt eraan toe dat het dus fout is gegaan doordat er steeds iemand anders verantwoordelijk is geweest. Ik heb het overgedragen, dus dit is buiten mij om gebeurt benadrukt hij. René begrijpt Jessie en geeft eerlijk toe dat de schuld niet bij één persoon neergelegd kan worden. Maar ik voel me het minst schuldig van iedereen gaat Jessie verder. Ik vind dat ik in dit geheel geen fouten heb gemaakt en de financiën toen der tijd goed heb overgedragen. Daarnaast verdien ik als een van de weinige veel geld.  Je hebt helemaal gelijk antwoordt René. En maakt nogmaals duidelijk aan hem dat hij enorm baalt van de situatie en dat hij hoopt dat het snel opgelost wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Jenny at 14:44

  Wat een teleurstelling iedere keer dat Rene beschuldigingen uit over Jessie en als hij het moet aantonen het niet doet en maar door blijft kletsen achter iemand zijn rug, hij weet dat hij fouten maakt en blijft het maar op anderen schuiven, geeft regelmatig ook nog Cemal de schuld. Toon het aan.

 2. Ria at 12:29

  Rene wat ben jij een watje maanden achter iemands rug praten en je zat er helemaal niet zo ver naast met Jessi .Jessi heeft nooit rekening gehouden met de belasting die altijd pas na drie maanden komt,Dat geld moet je bewaren maar niet in je eigen zak stoppen.

 3. Els at 00:18

  Jessie probeert zijn hachje te redden hij heeft het meeste gekocht ook zijn golfsimulator, hij heeft toen oook vakantie gehouden en niet meer hard gewerkt volgens mij is iedereen bang van hem alleen Jeroen niet die laat geen kaas van zijn brood eten

 4. anneke at 22:42

  Laat Jessie huur betalen , de woning is ook met geld van andere gemaakt.
  En de andere hebben zelf hun onderkomen betaald.
  En Rene heeft eerst Rob zwart gemaakt en nu Jeroen die drie waren dikke maatjes.
  En bij de volgende stem ronde maak dat Rene ook op de bank komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *