Een aantal reacties op de nieuwe crisis in Utopia

Een aantal reacties op de nieuwe crisis in Utopia

Hoe reageren de bewoners op het feit dat ze momenteel in crisis zitten? We hebben een aantal reacties op een rijtje gezet.

Karin en Jacco kletsen over de crisis bij het cordwood. We zijn weer naar de klote zegt Jacco tegen haar. Ik kan het niet geloven. Jongens, echt… gaat hij verder vol ongeloof. Karin antwoordt dat ze het al aan zag komen. Ik zei het toch voegt ze eraan toe. Jacco vindt het op zijn beurt belachelijk dat ze in deze situatie zijn beland en vindt dat een aantal bewoners te makkelijk geld uitgeven. Ik heb hier nog nooit wat besteld benadrukt hij. Karin merkt vervolgens op dat er genoeg bewoners zijn waarvoor de pakketjes binnenstromen. En die zeggen dan dat ze het hebben verdiend. Jacco vindt dat er meer samen gewerkt moet worden. Ik zet me altijd in, maar zie er nooit wat van terug gaat hij verder. Hierna blijft het stil. Jacco staart voor zich uit terwijl Karin nog wel kan lachen om de cheer van de tweeling.

Verder bespreken Beau en Chipp in de keuken hun frustraties. Ze begrijpen niet dat niet iedereen zijn eigen uitgaves bijhoudt. Het is meer dan logisch dat het dan fout loopt. Wat later komt Jeroen binnen en bespreekt hij ook samen met Chipp hoe het spoed centraal is verlopen. Volgens Chipp is Billy niet aangewezen persoon om het centraal te leiden aangezien ze de verkeerde mensen laat uitspreken. Degenen die hun hand opsteken krijgen geen schijn van kans.

René en Jessie hebben al een heftige discussie gevoerd tijdens de vergadering en Jessie besluit wat later om nog een keer op hem af te stappen. Ik denk dat jij nu vanaf vandaag bezig moet houden met of het bewijzen wat ik fout heb gedaan, of mijn straatje schoon te vegen, in plaats van je eigen laat Jessie boos weten. René antwoordt dat hijzelf niets uitgeeft, dus zijn straatje niet eens hoeft schoon te vegen.  Laat dan eens zien wat ik verkeerd heb gedaan antwoordt Jessie met een verheven stem, terwijl hij boos wegloopt. Midden in al deze chaos, zijn Floor en Cemal achter de computer gaan zitten. Zoals afgesproken helpt Floor Cemal met het betalen van de facturen en samen proberen ze de ellenlange lijst met facturen door te spitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
    • Jenny at 14:35

      Heb je bewijs? Rene namelijk niet, die praat achter iemand zijn rug. Jessie wel, die liet bij de overdracht een positief saldo achter van 15.000 euro achter, waarvan 10.000 voor de belasting en de rest voor de BV.

  1. Jenny at 21:06

    Rene je bent inderdaad een grote boef, stiekem en achterbaks, kom eens met bewijs i.p.v. valse beschuldigingen, sinds jij de boekhouding doet is het alleen maar een neerwaardse spiraal. Geef eens inzage, hoop dat Floor het van je over neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *