Romy vertelt de tweeling dat de groep in crisis zit

Romy vertelt de tweeling dat de groep in crisis zit

De bewoners zijn in een crisis, tijdens het spoed centraal van vandaag werd duidelijk dat de groep door openstaande facturen nu 15.000 euro in de min staan. Dit nieuws kwam hard aan maar nog niet iedereen heeft dit gehoord. De tweeling komt dan ook enthousiast, terwijl andere bewoners flink discussie aan het voeren zijn binnen vallen. Gekleed in cheerleader pakjes. En promoten vervolgens het evenement van Jeroen. Romy besluit de twee dan ook even apart te nemen om hen de situatie uit te leggen. Ze vertelt dat er een hele stapel facturen is binnengekomen waardoor ze op dit moment 15.000 euro in de min staan. We zitten dus in de crisis benadrukt ze. Oh mijn god roept Fay geschrokken. Romy wil de twee op het hart drukken dat René en Cemal hier niks aan kunnen doen. Maar er is wel iets fout gegaan voegt ze eraan toe. Vervolgens vertelt ze hoe de groep reageerde. René was heel boos en reageerde heel fel. Maar Cemal probeert juist een oplossing te zoeken vervolgd ze. Daarom heeft de groep nu bedacht dat er beter met facturen moet worden omgegaan. Dit zullen ze doen door facturen meteen in het juiste mapje te plaatsen en direct te betalen. De tweeling denkt op hun beurt dat het fout is gegaan omdat er iedere keer een andere eindverantwoordelijke voor de financiën wordt aangesteld. Romy is het hier mee eens. Maar voor nu is er één ding duidelijk er moet geld verdiend worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:15

    Laat ze eens gaan beginne om hun handen te laten wapperen dan de domme tweeling uit te hangen samen met Chip doen ze niets anders dan te pruilen. werken voor je eten!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *