Romy zit vijftien maanden in Utopia!

Romy zit vijftien maanden in Utopia!

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en vandaag is het een leuke dag voor Romy. Ze zit namelijk vandaag vijftien maanden in Utopia! Cemal en Billy waren dan ook op tijd om de boel te versieren met ballonnen en slingers. Wanneer Romy wat later nietsvermoedend de loods binnenkomt, is ze verrast. Ze begint te juichen en krijgt een applausje van de aanwezige bewoners.  Nog wat later paradeert Romy door de loods met een zilveren kroontje op haar hoofd. I’m the queen of Utopia today roept ze blij, waarna ze gefeliciteerd wordt door Jacco. Romy’s dag is nog maar net begonnen en kan nu al niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *