Een samenvatting van 3 juni uit het rustige Utopia

Een samenvatting van 3 juni uit het rustige Utopia

Wat gebeurde er afgelopen avond allemaal nog in het rustige Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Nieuweling Madilia was druk bezig in de keuken. Terwijl ze bezig was had ze een gesprek met René. Hij legde haar uit waarom hij geen vlees eet. Ik had laatst zin in een hamburger zegt hij en toen keken de koeien me ineens niet meer aan. Ik weet niet hoe die beesten dat wisten voegt hij eraan toe. Ondertussen zijn Demi en Fay druk bezig met de muziek voor de promo van de aanstaande Utopia markt. René helpt de twee een handje met het uitzoeken van de juiste nummers. Wat later richten ze zich ook nog op de laatste voorbereidingen voor de Lip Sync Battle. René is maar druk want nog iets later heeft hij ook nog een onderzeil in de oude Divavilla gelegd. Mede kraker Chipp moet ook aan de bak. Ik dacht dat we er vorige week al in zouden slapen zegt hij ietwat ongeduldig. Verder hebben Romy, Cemal en de tweeling nog een nieuwe koelkast gekocht. Niet voor in de loods maar voor in het huisje dat de dames met Jeroen delen. Ze twijfelen of ze er een hangslot aan moeten hangen zodat de andere bewoners er geen gebruik van gaan maken. Anders hadden we net zo goed geen eigen koelkast kunnen kopen aldus Fay. Ondertussen is de rest nog altijd bezig met de voorbereidingen van de Utopia markt die vandaag plaats zal vinden waar we uiteraard nog op terugkomen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *