De bewoners storten zich volledig op de kookwedstrijd van vanavond

De bewoners storten zich volledig op de kookwedstrijd van vanavond

Vanavond staat de eerste editie van de kookwedstrijd op het programma. De mannen en de vrouwen zullen het onder leiding van teamcaptains Chipp en Billy tegen elkaar opnemen en koken voor een groot publiek. Chefkok John Gerdsen is ook deze keer weer van de partij om de groep te ondersteunen. Vanochtend vroeg al zijn de stoelen en de tafels afgeleverd in Utopia en inmiddels zijn ook de boodschappen gearriveerd. Ook de buitenkeukens zijn geïnstalleerd onder de grote tent op de akker en voor een groot aantal bewoners is het tijd om met de voorbereidingen van hun menu’s te beginnen. Billy, Beau, Madilia, Romy en Floor gaan aan de slag met het snijden van groenten en het marineren van het vlees. Ondertussen letten zij goed op of de mannen niet bij hen afkijken, want ze willen hun concurrentie natuurlijk voorblijven. Chipp heeft ondertussen ook zijn team bij elkaar geroepen en ook de mannen starten hun voorbereidingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Grumpy at 16:45

    De dames zijn al de hele middag bezig maar bij de mannen zie ik weinig activiteit. Ze hebben wel een plannetje gesmeed en ik denk het te weten: de bezorgchinees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *