Spelen de mannen vals tijdens de kookwedstrijd?

Spelen de mannen vals tijdens de kookwedstrijd?

De bewoners zijn nog altijd bezig met de voorbereidingen van de kookwedstrijd. De strijd is nu al in volle gang.

De mannen komen frituurvet te kort. Jacco loopt met een pan richting Le Luifel om frituurvet te pakken. Er zijn geen flessen meer dus hij besluit het uit de frituurpan te halen. Chipp komt hem een handje helpen. Samen zorgen ze ervoor dat het frituurvet in de pan terechtkomt. Het blijkt nog een hele klus om alles eruit te krijgen. Allebei de frituurpannen halen ze leeg, zo hebben de mannen in ieder geval genoeg om in te frituren. Jacco en Chipp komen sneaky uit Le Luifel lopen en triomfantelijk gieten ze het vet in hun frituurpan. Jeroen geeft de jongens een compliment, Slim man, zo krijg je ook veel meer smaak aan je friet voegt hij eraan toe. Wat later komt Billy erachter wat de mannen hebben gedaan. Ze is op zijn zachtst gezegd niet blij met deze actie. En doet dan ook haar beklag bij Demi en Romy. Oneerlijke gasten, zo wil je toch niet winnen reageert Romy. De dames gaan verhaal halen bij Chipp, en vragen de mannen of ze frituurvet willen afstaan aan hen. Er wordt toegegeven dat er frituurvet uit Le Luifel is gehaald, Billy gaat nu hetzelfde doen. De strijd om de titel is begonnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 09:39

    Niet alleen een tent, maar ook buitenkeukens, of een leverancier is zo gek om te denken dat hij daar later voordeel bij kan hebben, bijvoorbeeld door in zijn zaak een flyer op te hangen met “ook gebruikt in Utopia !!!”.

    maar vooralsnog zie ik in Utopia er altijd meer kosten als inkomsten, waar doen ze het van ?

  2. Jans at 21:11

    vreemd geen geld toch een grote tent, en dan al dat eten hoop de beste mogen winnen maar krijg de indruk we als kijkers flink worden bedonderd gezien we niets horen van meneer Belasting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *