Chipp had toch wel iets meer inzet verwacht van zijn teamleden voor de kookwedstrijd

Chipp had toch wel iets meer inzet verwacht van zijn teamleden voor de kookwedstrijd

De eerste ronde van de kookwedstrijd staat vandaag op het programma. En de teams moeten flink aan de slag met de voorbereidingen. Hoewel de dames begonnen zijn met het voorbereiden van de ingrediënten en het neerzetten van de tafels loopt het bij de mannen wat minder soepel. Chipp is de teamleider en loopt het hele terrein af op zoek naar zijn mannen. René, kun je even helpen vraagt hij geërgerd als hij hem achter de computer ziet zitten. Maar hij laat weten dat hij nog even bezig is. Waar is iedereen mompelt Chipp wanneer hij naar buiten stormt. Daar vindt hij Jeroen. Ik heb letterlijk alles al gedaan. De tafels staan. De keuken heb ik in elkaar gezet. Maar er moet nog veel gebeuren vertelt hij aan hem. Jeroen loopt sjokkend achter teamleider Chipp aan. Wat moet er allemaal nog gebeuren dan vraagt hij. Chipp antwoordt dat er genoeg te doen is. En voegt eraan toe dat het hem nogal stoort dat er is afgesproken dat ze enkel met de kookwedstrijd zouden bezig zijn vandaag en hij er nu alsnog alleen voor staat. Bas is ook nergens te bekennen. Cemal is sporten. René zit achter de computer. Samen lopen de twee heren naar de grote tent waar de wedstrijd gaat plaatsvinden. Gaan de mannen het nog op tijd voor elkaar krijgen? Of hebben de vrouwen al gewonnen? Vanavond is de eerste ronde van de kookwedstrijd. Waar we vast op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Grumpy at 16:25

  Had je anders verwacht Chipp? De mannen hadden allemaal iets anders te doen. De enige die wel inzet toonde was Jacco en de overigen keken toe.

 2. maria at 13:11

  geen centjes toch wel duur tentje om te huren.
  of krijg billy korting kijk eerst eens of al de centjes weer terug in bv komen.
  zal best een toppie dag worden maar ik ben benieuwd wat er aan geld binnen komt.
  want romy heeft ook al uit de kast geld gehad voor evenement.
  wat ook niemand nog weet alleen rene en camal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *