Billy is trots op Jeroen na zijn presentatie over een nieuwe werkwijze

Billy is trots op Jeroen na zijn presentatie over een nieuwe werkwijze

Het overleg over de nieuwe werkwijze zorgde voor redelijk wat discussie. Jeroen zit nog aan tafel met Fay terwijl de andere bewoners zich afzonderen om het allemaal te laten bezinken. In jouw hoofd klinkt het allemaal logisch. Voor mij nu uiteindelijk ook. Maar voor de andere mensen misschien volgende keer op papier uitschrijven zegt Fay tegen Jeroen. Jacco komt lachend voorbij en Jeroen weet precies waarom. Dweilen met de kraan open hier zegt Jeroen tegen Jacco. Jeroen vindt het jammer dat alles wat mensen voorstellen eerst vanuit het negatieve bekeken wordt. Dat is heel normaal geworden hier voegt hij eraan toe. Billy komt er volgens ook bij zitten en hoort zijn praatje over negativiteit aan. Ik vind dat je het goed gedaan hebt zegt Billy uiteindelijk. Jeroen is er even stil van. En Billy laat weten dat ze het jammer vindt dat er een valse start was doordat Jeroen te laat kwam op zijn eigen bespreking. Maar ze wil hem toch complimenteren. Jij en Floor pakken een stuk aan. Dat vind ik heel erg goed benadrukt ze. Ik ben blij dat er geen nieuwe structuur wordt geopperd maar dat ik mij nu kan buigen over de producten en diensten. Zodra dat staat kunnen jullie wellicht kijken naar de financiën en erna weer naar iets anders. Alles stap voor stap! Ik vind het heel goed gedaan gaat ze verder. Jeroen is blij om wat positieve berichten te horen. Het is ook helemaal niet zo spannend allemaal. Mensen maken het weer groter dan dat het is vervolgd hij teleurgesteld. Maar Billy vertelt hem dat ze denkt dat Jeroen en Floor een heel eind kunnen komen als dit een succes wordt. Pak alles één voor één aan oppert ze. De twee geven elkaar een high five en gaan weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 11:29

    Met Jeroen komt het wel goed.Soms moet hij zich zelf wel discipline opleggen van Iedereen die commetaar levert doet de helft zelf niets. Laat staan dat ze met een plan komen.

  2. Willem at 09:48

    Jeroen laat nu duidelijk zien dat hij een goede leider kan zijn en het viel mij direct op dat Rene hier ontzettend moeite mee heeft. Ik vind hem trouwens “gevaarlijk” uit zijn ogen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *