Billy en Romy vinden dat er te weinig gebeurt met de nieuwe werkwijze

Billy en Romy vinden dat er te weinig gebeurt met de nieuwe werkwijze

Vorige week hebben Jeroen en Floor samen een nieuwe werkwijze gepresenteerd. Deze werkwijze heeft de groep een week lang behoorlijk bezig gehouden en uiteindelijk werd besloten hem voor een paar weken te proberen. Maar Romy en Billy merken dat hier tot nu toe nog weinig van terecht is gekomen. De twee bespreken samen dat ze vinden dat het anders moet. Ik vind dat er meer duidelijkheid moet komen zegt Romy. En voegt eraan toe vertrouwen te hebben in de nieuwe werkwijze maar hij moet wel van de grond komen. Ook Billy laat weten dat ze erg positief was over het plan. Maar nu is het tijd dat het balletje gaat rollen benadrukt ze. De dames geven allebei aan dat ze het fijn zouden vinden als er meer duidelijk werd over de taakverdeling en dat ze bijvoorbeeld zouden weten wie de hoofdverantwoordelijke wordt voor de financien. Billy denkt op haar beurt dat het een goed idee is om met Floor en Jeroen te gaan praten over hun plan. We moeten het positief benaderen en ze stimuleren gaat ze verder. Romy is het met haar mede bewoner eens en de twee spreken af dat ze Floor en Jeroen vanmiddag zullen aanspreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *