Cemal mist de teamspirit in het mannelijke kookteam

Cemal mist de teamspirit in het mannelijke kookteam

Gisteren kwam chefkok John Gerdsen weer langs in Utopia om samen met de groep te oefenen voor de kookwedstrijd. Het viel een aantal bewoners gisteren al op dat in het mannenteam van Chipp, niet iedereen er even veel zin in had. Als René, Cemal en Linda vandaag samen in de keuken staan, bespreken ze wat ze gisteren gezien hebben.  Cemal en René vinden het jammer dat niet iedereen enthousiast meedoet. Dit omdat het namelijk wel een hele leuke wedstrijd is. Helaas heeft niet iedereen de juiste teamspirit laat Cemal weten. Linda sluit zich daarbij aan. Soms moet je volgens haar dingen doen die je niet zo leuk vindt maar zo werkt het nu eenmaal. Doe het voor het team benadrukt ze. Zal het mannenteam weer de motivatie krijgen of hebben de vrouwen sowieso al gewonnen? René, Linda en Cemal bespreken de motivatie van het mannenteam voor de kookwedstrijd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 13:01

    nu vraag ik me toch af rene wie ging er steeds roken en dat over motivatie praten .
    ene nee jeroen rookt niet anders viel je hem weer aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *