Billy vindt de inzet van het mannenteam voor de kookwedstrijd belabberd

Billy vindt de inzet van het mannenteam voor de kookwedstrijd belabberd

De oefening voor de kookwedstrijd zit er weer op. Billy en Chipp zijn de twee teamleiders voor de mannen en de vrouwen maar Billy zit iets enorm dwars na deze oefenronde. Ze roept Chipp bij zich voor een gesprek.

Ik dacht ik doe het gelijk even begint Billy het gesprek. En geeft aan dat ze zich schaamt voor een aantal mannen in zijn team. Ik vind hun inzet belabberd en vindt dat je hier best wat harder in mag zijn. Chipp geeft haar direct gelijk. Ook hem is opgevallen dat niet alle mannen met dezelfde energie meedoen aan de wedstrijd.  Maar één man weigert mee te doen en er is iemand die gaat roken zodra we gaan beginnen. Ik heb meerdere malen geroepen. Maar als iemand niet komt dan komt hij niet vervolgd Chipp teleurgesteld. Het mannenteam is dus in de minderheid ten opzichte van het vrouwenteam en door een aantal heren wordt dat team nog kleiner. Billy Chipp er wel op wijzen dat het een vrijwel kosteloos evenement is voor de bewoners dankzij alle hulp en dat er wel degelijk geld verdiend kan worden om uit de crisis te komen. Chipp laat weten dit allemaal heel goed te beseffen. Billy kaart vervolgens ook even aan dat ze het geen enthousiaste actieve uitstraling vindt wanneer Jeroen er op een kruk bij zit. Jeroen is nog het minste probleem zegt Chipp.  Ik heb liever dat iedereen op een kruk zit als dat betekent dat iedereen tenminste mee zal doen voegt hij eraan toe. Chipp zal uiteindelijk op aanraden van Billy met Jeroen spreken over een mogelijkheid om het mannenteam nieuw leven in te blazen. De vrouwen gaan weer winnen zegt Billy om het gesprek mee af te sluiten en ze geeft Chipp een high five waarna ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Grumpy at 12:53

    Jeroen is toch die persoon die 60-70 uur per week werkte en een jaaromzet had van €500.000? Volgens mij moet hij eens in een woordenboek kijken naar de definitie van werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *