Beau lijkt onzeker in de liefde en gaat het gesprek met Fay aan

Beau lijkt onzeker in de liefde en gaat het gesprek met Fay aan

Beau is vandaag flink met liefde bezig. Na het gesprek met Madilia en de uitleg van wat het thema van de tweede ronde van de kookwedstrijd is besluit ze het gesprek met Fay aan te gaan.

Beau begint het gesprek door te vragen hoe het met haar gaat. Fay reageert wat achterdochtig. Wat is dit? Vraag gewoon wat je wilt vragen. Beau is benieuwd hoe het tussen haar en Chipp gaat. Fay laat weten dat het goed gaat. Ik heb heerlijk bij hem geslapen voegt ze eraan toe. Beau blijft doorvragen en vraagt hoe ze erin staat, misschien kan ze wel wat tips geven aan Fay.  Is Chipp je type? wil Beau weten. Eigenlijk niet antwoordt Fay eerlijk. Gek hoe iemand hier ineens je type kan worden gaat ze verder. Beau knikt instemmend en vindt dat zij en Fay wel een beetje in hetzelfde schuitje zitten. Buiten zou ik niet omdraaien voor Chipp. Maar dat weet hij ook hoor zegt Fay. Beau haalt ook het gesprek aan tussen haar en Chipp van vanochtend. Ze zijn het er allemaal over eens dat de liefde in Utopia anders is dan buiten de poort. Daar zit je natuurlijk niet meteen 24/7 op elkaars lip en ontmoet je ook gewoon andere mensen. Fay fluistert nog dat ze heeft gehoord dat er buiten de poort meisjes op Bas wachten. Beau laat weten dat Bas een vrije vogel is en ze het soms vervelend vindt hoe hij met andere meisjes in Utopia omgaat. Maar naar eigen zeggen kiest ze daar zelf voor, hij zal daar namelijk niet in gaan veranderen. De meiden praten nog wat na en Beau zegt het is graag of niet, ik ga geen strijd aan en ik ga sowieso met niemand hier concurreren. Fay is het hier volkomen mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jans at 19:52

    Beau moet zo raar doen ze is gewoon hitsig anders deel je geen bed met een ander Bas is gewoon een profiteur snap niet ze daar intrapt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *