Ziet Demi Bas wel zitten?

Ziet Demi Bas wel zitten?

Beau en Madilia liggen samen in het gras van het zonnetje te genieten. Madilia vraagt zich af hoe het nu zit tussen haar en Bas. Beau legt uit dat zij en Bas nog steeds niks gedaan hebben met zijn verjaardag. Gisteren zag ze ballonnen liggen en het leek haar leuk om de caravan hiermee te versieren. Vervolgens kwam hij maar niet. Hij was nog steeds aan het borrelen. Ik ben niet gek, ik ga niet op hem wachten voegt ze eraan toe. Na een tijdje is Bas mij nog komen halen. En ik was erg kwaad op hem. Ik las iets over een harem en zijn houding naar vrouwen toe. Ik weet wel dat het een grap is, maar toch gaat ze verder. En daarna deed Jeroen er nog een schepje bovenop. Hij kwam haar vertellen dat Bas een enorme flirt is en dat hij dit constant ziet. Toen ik hem daarna zag dollen met Fay en Demi was dat de druppel. Madilia denkt dat Demi Bas wel ziet zitten. Beau denkt daar hetzelfde over. Ze krijgt een rode kop als hij langsloopt en ze heeft meerdere malen gezegd dat hij haar type is voegt ze eraan toe. En ik heb dat ook wel eens voorgelegd aan Bas maar hij beweert dat het enkel vriendschappelijk is. Ook heb ik geen zin om te concurreren met een jong meisje. Ik heb tegen Bas gezegd, zet mij niet voor lul. Maar zelf heb ik ook contact met anderen zoals Jeroen. Alleen doe ik niet zoals Bas met vrouwen doet. Bas zelf vindt het vervelend dat Beau zich zoveel aantrekt van de reacties van anderen. Hij vraagt zich af wat voor intenties Jeroen heeft om zoiets te zeggen. Bas denkt dat Jeroen een kans maakt bij mij, maar dat is echt niet zo benadrukt ze. Ik ga niet meer voor half half, het is of wel of niet. Bas.. Bas.. Bas.. zucht Madilia. Het is me er een hoor zegt Beau. Maar wel een schat sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. maria at 17:01

  sinds binnen komst weet je hoe bas is en was hij is een fleurt.
  dat jullie samen de lakens delen om het netjes te houden heb je zelf om gevraagt.
  hij heeft steeds gezegt geen realie wel s.e.x ik hou het netjes.
  wie is er dan slim hij toch zuchten help je dus echt niet,

 2. Grumpy at 16:47

  Jeroen is er van overtuigd dat Beau hem wel ziet zitten. Beau heeft hem duidelijk gezegd dat ze hem niet wil. Maar Jeroen denkt dat iedere vrouw op hem ligt te wachten.
  Beau heeft inmiddels een duidelijke keus gemaakt: Bas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *