Chefkok John Gerdsen vertelt de groep wat het thema van de tweede ronde van de kookwedstrijd is

Chefkok John Gerdsen vertelt de groep wat het thema van de tweede ronde van de kookwedstrijd is

Er komt een auto het Utopia terrein op, er is bezoek voor alle bewoners! Chefkok John Gerdsen komt langs om de groep uit te leggen wat het menu is voor de tweede ronde van de kookwedstrijd. Beau en Madilia ontvangen hem en vragen hem direct wat voor lekkers ze gaan maken. In de kofferbak ontdekken de twee pasta en nog veel meer lekkere producten.  Ik heb weer iets heel leuks voor jullie in petto zegt John waarna ze de loods in lopen. De blauwe en rode schortjes worden vervolgens aangetrokken en iedereen verzameld zich aan de eettafel. Billy neemt het woord.  Het is 1-0 voor de vrouwen Chipp! zegt ze trots. En vraagt daarna de aandacht van voornamelijk de vrouwen zodat ze er 2-0 van kunnen maken. John Gerdsen zegt dat hij verrast was door de kwaliteit en de voorbereiding bij de eerste ronde. Maar dat hij bij dit tweede thema de Italiaanse keuken meer show van de bewoners verwacht. Hij wil er voor zorgen dat de groep meer hun best zal doen om de gasten een beleving te schenken. Ze zullen eigen olijfolie uitserveren en kaas raspen aan de tafels van de gasten. Daarnaast zou hij het leuk vinden als de bewoners voor livemuziek zullen zorgen. Hij vervolgt zijn verhaal met het menu. De bewoners gaan vandaag aan de slag met een pasta bolognese met als dessert en tiramisu. De groep gaat enthousiast aan de slag en verdelen de meegebrachte ingrediënten van John.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *