Jacco wil nieuweling Linda graag beter leren kennen

Jacco wil nieuweling Linda graag beter leren kennen

Linda woont nu een aantal dagen in Utopia. En ze lijkt goed in de groep te passen. Jacco besluit eens met de nieuweling te praten, hij zou haar graag beter willen leren kennen.

Met een kopje twee gaan de twee buiten in een zitzak zitten. Jacco is benieuwd naar de verschillende tattoo’s van Linda. Vooral die van een vrouw die een hond kust. Linda vertelt dat ze onwijs veel van dieren houdt en meerdere malen de zorg van herplaatste honden op zich heeft genomen en dat ze als vrijwilligster heeft gewerkt op de kinderboerderij. Jacco is gefascineerd door haar verhalen. Dat mensen dat doen he? Dieren mishandelen reageert hij. Linda vertelt dan dat ze ook graag contact wil zoeken met de dieren in Utopia. Maar dat de geit gisteren nog niet echt wilde toehappen. Jacco denkt op zijn beurt dat ze de kuikentjes ook wel leuk zal gaan vinden. Hoe vindt je het hier eigenlijk tot nu toe? Ook na de drukke markt vraagt hij nieuwsgierig verder. Linda zegt dat ze enorm op haar gemak is en het gevoel heeft dat ze al veel langer in Utopia zit. Jacco antwoordt dat dit voor hem ook zo voelt.  Wat vond je van mij? vraagt hij.  Ik vind jou heel leuk. Dat zei ik thuis al antwoordt Linda. Dat kan ik me niet voorstellen zegt Jacco grappend waarna de twee samen in de lach schieten. De twee kletsen nog even door over van alles en nog wat, zoals hun vorige relaties en de liefde in het algemeen waarna ze verder gaan met hun dagelijkse bezigheden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *