Chipp weet niet of hij verliefd is op Fay

Chipp weet niet of hij verliefd is op Fay

Terwijl Chipp en Beau aan het werk zijn achter de computers ontstaat er een gesprekje over de relatie tussen Fay en Chipp. Beau is benieuwd hoe het nu zit tussen hen. Chipp is openhartig en vertelt hoe het allemaal begon. Het kwam door een grap met daten vertelt hij. Maar langzaamaan zijn we naar elkaar toegegroeid. En voegt eraan toe dat hij niet weet of hij verliefd is op Fay maar dat hij wel zeker weet dat hij op dit moment niet met iemand anders wil zijn. Beau begrijpt het wel en al snel gaat het gesprek over haar relatie met Bas. Zij vertelt dat ze het heel leuk hebben met elkaar maar dat ze niet naar zijn pijpen wil dansen. Zo was Bas gisteren nog aan het borrelen terwijl zij al naar bed ging. En ik heb  toen besloten om niet in de caravan op hem te wachten, omdat ik niet de indruk wil wekken dat ik achter hem aanloop.  De twee kletsen nog even verder en lijken het fijn te vinden hun hart even te kunnen luchten bij elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *