Madilia en Floor gaan de confrontatie aan met Demi en Fay

Madilia en Floor gaan de confrontatie aan met Demi en Fay

Madilia besluit de tweeling aan te spreken net voor ze gaan sporten. Ze wil hun eerdere ruzie namelijk graag uitpraten. Demi en Fay vinden het op hun beurt wel een goed plan en de dames besluiten even buiten te gaan zitten.

Hebben jullie veel gedronken gisteren vraagt Madilia aan Demi en Fay. En voegt eraan toe dat ze dingen gehoord heeft die ze niet kon waarderen. Demi en Fay zijn op hun beurt benieuwd wat ze dan gehoord kan hebben. Madilia antwoordt dat het haar niet uitmaakt wanneer mensen het over haar hebben. Maar van Floor moet je afblijven benadrukt ze.  Ik hoorde dingen over een steekje los hebben voegt ze eraan toe. Demi en Fay kijken wat verbaasd, volgens hen roepen alle bewoners dagelijks dat bewoners niet helemaal goed bij zijn of niet sporen. Volgens Demi wordt daar nooit iets persoonlijks mee bedoeld. Die dingen flappen we er gewoon snel uit vul Fay haar aan. Floor komt dan ook aangelopen. Demi en Fay geven direct aan dat ze nooit met persoonlijke intenties over haar gesproken hebben. Het viertal komt tot de conclusie dat ze allemaal irritaties hadden gisteren en dat ze dit beter uit zouden spreken naar elkaar. Floor zegt dat ze de taakverdeling de schuld geeft van de miscommunicatie en frustraties. Die moet echt beter. Dat zou veel oplossen benadrukt ze. En de tweeling is het daar volledig mee eens. Ze geven Floor en Madilia een knuffel en ze besluiten om op korte termijn eens een drankje te gaan doen samen om elkaar beter te leren kennen. Eind goed al goed zullen we maar zeggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 18:10

    Deze vier hebben geen van allen een ruggegraad,Alsl er wordt gezegd morgenvroeg staan we om 7 uue op gaan ze tegensputteren handen laten wapperen AUB. Anders geen eten en geld als je in de maatchappij niet uitvoerd heb je ook niets.

  2. joke at 17:38

    Wat een zielig figuur is die floor denkt dat ze heel wat is en Madilia is nog erger de markt en de werk indeling klopt weer niet volgens de dames ze begrijpen niets dommer als dom bestaat niet ze worden honderd keer voorgelegd wat het schema van de markt is en nog begrijpen ze het niet maar wel commentaar op een ander twee zielig mensjes beetje lui maar goed in kletsen over een ander die het niet goed doet ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *