Het centraal van 17 juli

Het centraal van 17 juli

De bewoners zijn bij elkaar gekomen voor een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 17 juli terug.

Bas is dit keer niet bij het centraal aanwezig en Romy neemt als eerste het woord. Ze biedt haar excuses aan voor de manier waarop ze gisterochtend uit haar slof schoot tegen Jeroen en Jacco. Ik ben blij dat ik dit met Jeroen en Jacco uit heb gesproken voorafgaand aan de markt voegt ze eraan toe. Floor wordt vervolgens aangesproken over haar taak van de broodjes en dat deze uiteindelijk uitgedeeld werden door een vrijwilligster. Floor laat weten dat ze met de broodjes wilde lopen maar iemand anders zag lopen met het krat en dat ze dat wel goed vond gaan. De bewoners maken haar duidelijk dat dit niet de bedoeling is en dat ze in het vervolg haar taak zelf moet doen. Madilia vindt op haar beurt dat de planning en de taakverdeling niet duidelijk was. Chipp is het hier niet mee eens en zegt dat als de taakverdeling niet duidelijk is, de bewoners altijd kunnen helpen met een andere taak. Er is genoeg te doen benadrukt hij. Madilia vond het ook jammer dat ze na de markt, terwijl ze op bed lag mensen beneden over haar en Floor hoorde praten. Dat vind ik niet netjes gaat ze verder. Jij roddelt nooit Madil reageert Romy. Ik roddel niet, nee antwoordt Madilia. Beau begint vervolgens over een ander onderwerp voor de discussie zich verder ontwikkelt. Ze merkt op dat er soms taken opgepakt moeten worden, die op dat moment een grotere prioriteit hebben. We kunnen eerst beter daar aan werken en daarna doorgaan met bijvoorbeeld het opruimen van de keuken voegt ze eraan toe.  Billy wijst de groep er vervolgens op dat dit voor sommige mensen hun eerste markt was. Het is volgens haar dan ook begrijpelijk dat sommige mensen moeten wennen aan een evenement als deze. Over het algemeen is iedereen het er over eens dat ze een goede markt hebben gedraaid. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:47

    Wat is Billy toch dom de enigste die nog geen markt megedraait heeft is Linda. Maarja over roddelen gesproken weten ze ook niet dat ze dat doen de groep wordt steeds dommer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *