Roddelen in Utopia is volgens Romy niet meer dan normaal

Roddelen in Utopia is volgens Romy niet meer dan normaal

Tijdens het centraal van vandaag vond er een korte discussie plaats over roddelen. Meerdere bewoners hebben het afgelopen avond over Floor en Madilia gehad terwijl zij al op de vide lagen mee te luisteren. Madilia vindt dit niet normaal en zocht de confrontatie op. Zelf geeft ze aan niet te roddelen. Fay wil hier graag verder over praten met haar maar wanneer ze na het centraal een gesprek probeert te starten met Madilia geeft ze aan druk te zijn met ontbijten. Fay trekt zich geërgerd terug met Demi en Romy in de keuken. Ook Beau en Jacco komen praten over de situatie.

Ik heb toch geen persoonlijke dingen gezegd? Bedoelde het niet eens zoals zij het opgepakt heeft zegt Fay verbaasd tegen haar mede bewoners. Beau is op haar beurt nieuwsgierig waar de dames het dan over gehad hebben. Demi en Fay vertellen dat het voornamelijk over de broodjes situatie ging en dat ze zich hebben gestoord aan hun gedrag gisteren. Dat geroddel moet stoppen reageert Jacco met een glimlach op zijn gezicht. Alle dames schieten in de lach. Het sarcasme druipt van zijn opmerking af. Romy voegt eraan toe dat het ook niet meer dan normaal is dat er geroddeld wordt.  Je kan het moeilijk hebben over de melkboer. We zien namelijk niemand anders dan elkaar. En roddelen is normaal. Iedereen doet het benadrukt ze. De andere bewoners knikken instemmend. Fay geeft wel toe dat ze het op een andere plek hadden kunnen doen. We hadden het anders kunnen aanpakken gaat ze verder. Beau oppert om het gesprek met Floor en Madilia nogmaals aan te gaan. Floor voelt zich ook niet top legt ze verder uit. De vrouwen zijn het erover eens en vinden dat een goed plan. Wordt vervolgd dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:56

    Laat ze het maar horen waar andere zich aan storen dat is beter dan buiten stiekem over iemand praten wat ook heel veel door beide partyen wordt gedaan. Maisschien kunne ze eens denken ze hebben gelijk zoveel voeren we ook niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *