Floor vindt dat Romy zich anders voordoet dan wie ze werkelijk is

Floor vindt dat Romy zich anders voordoet dan wie ze werkelijk is

Beau vraagt Madilia hoe het met haar gaat na het centraal van vanmorgen. Madilia laat weten dat ze het niet erg vindt dat mensen over haar praten maar ze vindt het wel vervelend om mensen te horen praten over iemand die zij als een vriend beschouwt. Ook kan ze de manier waarop ze is aangesproken niet echt waarderen. Ik heb geen bek, ze heeft zelf een bek vervolgd Madilia haar verhaal. Beau raadt haar aan deze onenigheid uit te spreken met Romy, Demi en Fay.  Floor is ondertussen ook bij de twee komen zitten.  En niet veel later laat Beau, Madilia en Floor samen achter op de schommelbank. Floor zegt dat zij best met Demi, Fay en Romy wil praten maar dat zij en Madilia dan ook een front moeten vormen. Madilia vertelt vervolgens over wat ze allemaal gehoord heeft afgelopen avond toen de meiden over haar aan het praten waren. Ze zeiden dat er een steekje los zat bij je voegt ze eraan toe. Floor antwoordt dat ze de meiden hiermee wil confronteren wanneer ze een gesprek aangaat met hen. Zij zeggen dingen om zichzelf beter te maken benadrukt ze.  Floor en Madilia zijn klaar met Romy. Wat mij betreft mag Romy wel vertrekken, haar Utopia is compleet. Floor is van mening dat Romy helemaal niet is zoals ze zich voordoet, maar dat ze zich mee laat slepen door Demi en Fay. Madilia vindt op haar beurt dat Romy met een heropvoed programma mee moet doen. Ze heeft geen manieren laat ze weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *