Hoe populair is nieuweling Linda?

Hoe populair is nieuweling Linda?

Een nieuwe week is begonnen en dat betekend natuurlijk weer een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Jacco zien we weer op plek één staan gevolgd door Jeroen en Beau sluit de top drie af. Er is wat verandering gaande nu Jessie en Karin niet meer in Utopia wonen. Hoe populair is nieuwste bewoner Linda? Zij eindigt op plek zes. Fay is dit keer het minst populair. Ben jij het met de uitslag eens?

1. Jacco
2. Jeroen
3. Beau
4. Romy
5. Bas
6. Linda
7. Floor
8. Billy
9. Cemal
10. René
11. Chipp
12. Demi
13. Madilia
14. Fay

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *