De hippiemarkt in Utopia heeft ongeveer 20.000 euro omzet opgeleverd!

De hippiemarkt in Utopia heeft ongeveer 20.000 euro omzet opgeleverd!

De hippiemarkt in Utopia was een succes, het evenement van gisteren was uitverkocht en het was dan ook druk te noemen. Maar hoeveel heeft de markt opgeleverd? Afgelopen avond liet Billy de zoemer loeien om de score met de rest van de groep te delen.

Beau neemt als eerste het woord. Lieve allemaal, iedereen heeft super hard gewerkt begint ze. Ik weet zeker dat iedereen kapot is. Ik ben trots op jullie allemaal benadrukt ze. Billy neemt het woord over en zegt dat ze juist heel trots is op Beau en Chipp. Zij hebben het volgens haar  super geregeld. Vervolgens besluit de groep dat er nog zoveel mogelijk opgeruimd moet worden. Romy wil daar nog wel even iets over zeggen. Ik trek het even niet meer en voegt eraan toe dat ze niet veel meer gaat doen. Ik ga niet meer tot het gaatje. René deelt daarna nog wat positiefs mee. Ondanks het feit dat er nog veel berekend moet worden is de behaalde omzet van de hippiemarkt ongeveer 20.000 euro! De rest van de groep applaudisseert, ze zijn blij met dit goede nieuws. Zal er snel een eind aan de crisis komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Grumpy at 13:13

  Er staat dat er een omzet is gedraaid van plm. €20.000.
  Omzet – btw – kosten = winst.
  Hoeveel? Dat lees ik nergens.

 2. joke at 09:59

  Ben benieuwd of dat netto of bruto is dat werd niet gezegd en ben benieuwd of ze nu weer gaan kopen voor zich zelf want dan is het een bodemloze put .

 3. Ria at 08:58

  Makkelijk om weer even een bedrag te noemen dit zal wel bruto zijn en er gaan nog heel wat kosten vanaf, Maar de meete met weinig verstand zullen denken ik kan weer kopenen uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *