De frustraties rondom Floor blijft toenemen

De frustraties rondom Floor blijft toenemen

De Hippiemarkt is inmiddels al even begonnen. Iedereen werd vroeg gewekt en de bewoners zijn lichtelijk gespannen. Floor heeft eerder al aangegeven geen ochtendmens te zijn en dit wordt steeds meer duidelijk. In de keuken merken Demi en Fay op dat er nog een krat met broodjes staat die Floor uit zou delen aan alle standhouders. Fay maakt Floor vervolgens duidelijk dat ze de broodjes niet moet vergeten. Floor antwoordt ervan op de hoogte te zijn ze straks uit te delen. Ondertussen gaat ze verder met koffie drinken. Fay en Demi wachten af en gaan verder met het eten van hun ontbijt. Fay kan het uiteindelijk niet meer aanzien en zegt tegen Demi dat zij de broodjes uit gaat delen. Demi wil niet dat Fay de taak van Floor overneemt en zegt dat ze zich er niet mee moet bemoeien. Fay kan het hier niet bij laten ik heb het nu vier keer tegen haar gezegd, ze gaat het echt niet doen benadrukt ze. Demi geeft de moed nog niet op en is er zeker van dat Floor de broodjes uit gaat delen na het drinken van haar koffie. Wat later ziet de tweelinf hoe een vrijwilligster over de markt loop met dezelfde krat met broodjes. Ze deelt de broodjes uit aan alle standhouders. Hier kan ik echt niet tegen, dit is toch niet normaal zegt Fay tegen Demi. Waarom ben jij dit nu aan het doen vraagt Demi aan de vrijwilligster. De vrijwilligster zegt dat ze de opdracht kreeg van Romy, waarna ze doorgaat met haar ronde over de markt. Demi en Fay raken uiterst gefrustreerd op Floor en geven aan hier nog niet klaar mee te zijn. Zodra ze Chipp en Beau tegenkomen vertellen ze meteen wat ze van Floor hebben gezien. Beau en Chipp zeggen dat ze hetzelfde te hebben gezien en dat Madilia precies hetzelfde doet. Beau zegt daarna tegen Fay dat de focus nu bij de markt ligt en dat ze hun irritaties naar Floor voor nu los moeten laten. We gaan het hier maandag wel over hebben zegt Beau. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *