Waar zijn de bewoners deze maandag mee bezig in Utopia?

Waar zijn de bewoners deze maandag mee bezig in Utopia?

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia, de ochtend is alweer ver voorbij. Maar wat is er allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Chipp besloot vanmorgen een grapje uit te halen met Fay. Hij besloot terwijl Fay nog sliep om bij haar in bed te gaan liggen. Een paar minuten later ziet Fay hem naast haar liggen. Ik had het niet eens door zegt ze slaperig, waarna ze hem een dikke knuffel geeft. Madilia, Linda en Floor zijn vanochtend gezellig samen wezen sporten. Ze beginnen buiten waar ze huppelen, rennen, squatten en dansjes doen. Niet veel later verplaatsen ze zich naar de gym, waar ze zich verder in het zweet werken. Billy heeft vorige week een grote order ontvangen, voor het bespetteren van 300 zitzakken in haar unieke Billy stijl. Vanochtend vroeg gaat ze, buiten verder met haar werkzaamheden. Gewapend met een spuitbus en verf gaat ze helemaal los en veranderen de witte zitzakhoezen langzaamaan in een kleurrijk tafereel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *