Billy raakt geïrriteerd door Fay en Demi die uitslapen

Billy raakt geïrriteerd door Fay en Demi die uitslapen

Demi en Fay kwamen vrij laat uit hun bed. Ondanks dat het crisis is, lijkt het de twee niets uit te maken dat ze vandaag hebben uitgeslapen. En daar irriteert Billy zich enorm aan. Gisteren heeft ze met Romy besloten dat ze hun mede bewoners gaan aanspreken op hun werkmentaliteit en deze actie van de tweeling is volgens haar precies waarom dit nodig is. Dit is te achterlijk voor woorden meldt ze gefrustreerd aan Romy. Ook Romy vindt het vreemd. Ik weet niet wat ik zie voegt ze eraan toe. Billy’s frustraties zitten hoog en ook tegen Jessie en Beau doet ze haar beklag over het uitslapen de tweeling. Wanneer Demi en Fay via via te horen krijgen dat Billy aan het klagen is over hun slaapgedrag, schiet dit bij hen dan weer in het verkeerde keelgat. Ik slaap uit wanneer ik wil zegt Fay geïrriteerd. Waar mensen zich druk om maken zeg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 10:49

  Die 2 verwende snaken naar huis er mee. Ze horen nog onder de vleugels van hun ouders. Want in dit gesticht gaat het helemaal fout met deze dames. Ze hebben gewoon nog structuur nodig. Dus Papa en mama laat je verantwoordelijk heid spreken .

 2. anneke at 22:17

  De zoemer mee nemen en af laten gaan.
  En wat dachten jullie ervan om op ze te gaan stemmen.
  Als er 1 uit gaat ,gaat de andere er achter aan.
  En niet zeggen maar gewoon doen

 3. Ria at 13:44

  Nog even dit zeg het ze recht in hun gezicht en niet zo achter hun rug Je mag ze er best op aanspreken dit gedrag vertoon je niet in een groep waar gewerkt moet worden.

 4. Ria at 13:41

  Eruit met die twee daar heb je echt niks aan of zet s’morgens vroeg een radio keihard bij ze aan dan gaan ze het princesengedrag mschien afleren.

 5. yasmine at 12:26

  Precies wie beslist wanneer ze moeten wakjer worden Billy? ??, niet in mijn Utopia, ik ben een nachtmens en sta ook nier om 7 uur op. Wat als de nachtbrakers zouden klagen over de ochtendmensen dat ze te vroeg op staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *