Chipp besluit een stap terug te doen, hij wordt moe van het gezeik rondom Demi en Fay

Chipp besluit een stap terug te doen, hij wordt moe van het gezeik rondom Demi en Fay

Ook Chipp besloot vannacht nog zijn frustraties te uiten rondom de situatie tussen Demi en Fay. Chipp besluit naar René te gaan die nog wakker is. Ik word zo moe van dat gezeik begint hij. Helemaal geen zin in dit gedoe vervolgd hij. En geeft aan dat hij zijn best doet voor Demi. Dat hij haar op een aardige manier probeert uit te leggen hoe het voor hem voelt. Maar ik krijg het idee dat ik er niets voor terug krijgt. Je steelt haar zusje antwoordt René. En vraagt Chipp of hij een stap verder zou willen met Fay.  Je wilt eigenlijk je eigen caravan met haar grapt hij. Chipp lacht dit voorstel snel weg maar geeft wel aan dat hij het ontzettend leuk met Fay heeft. Een caravan is wat teveel. Maar ik zou met niemand anders kunnen hebben wat ik momenteel met Fay heb geeft hij toe. René is ook nieuwsgierig of Chipp er al eens over na heeft gedacht om een open en eerlijk gesprek met Demi te voeren. Chipp laat weten hier weinig voor te voelen. Fay verteld haar volgens hem in geuren en kleuren wat ze net samen hebben besproken. Morgen verteld Demi me dat het allemaal niet zo bedoeld is. Maar dat zou ik ook zeggen als ik haar was. Je gaat niet zeggen dat je vindt dat ik je zus inpik zucht hij. Ik begrijp niet dat ze niet alleen naar bed kan gaan en dat haar zus Fay er 5 minuten later is. Ik ga gewoon lekker een stap terug doen en dan zien we het wel weer zegt hij teleurgesteld voor ook bij René en Chipp eindelijk geslapen kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *