Chipp heeft het gevoel dat hij niet alleen mag zijn met Fay

Chipp heeft het gevoel dat hij niet alleen mag zijn met Fay

Vannacht was er een hoop drama in de loods. Dit keer tussen Chipp en Demi . Chipp is namelijk helemaal klaar met haar…

Voordat Chipp en Fay naar bed wilde gaan namen ze afscheid van elkaar. En Chipp moet toch nog even iets kwijt over Demi. Hij laat weten dat hij zich steeds meer stoort aan haar. Ze loopt namelijk vaak achter de twee aan en gaat pas slapen als Fay ook mee naar bed gaat. Hierdoor voelt Chipp zich bezwaard. Het is echt altijd zo zucht hij. Fay antwoordt dat ze begrijpt dat hij zich bezwaard voelt maar dat Demi dit niet zo bedoeld. Chipp neemt Fay ook niets kwalijk maar gelooft haar niet. Ze geeft me het gevoel dat ik alles opfok tussen jullie twee momenteel voegt hij eraan toe. Ik heb niet het idee dat ik alleen mag zijn met jou benadrukt hij. Fay wil haar zusje Demi in bescherming nemen maar Chipp blijft erbij dat ze moet leren om apart naar het bed te kunnen. Wat maakt het uit dat jij 5 minuten later komt? Maar in plaats daarvan blijft ze op je wachten terwijl je aangeeft dat ze door mag lopen vervolgd Chipp geërgerd. Na wat tegenstribbelen om haar zusje te beschermen geeft Fay toe dat ze dit ook opmerkt. De twee geven elkaar een kus en nemen afscheid om te gaan slapen. Maar daar bleef het niet bij. Een vervolg lees je zo, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 09:25

    Eerst stoorde ze zich eraan dat hij werk moest maken van zus en zo zit ze der de hele dag bij.
    Laast met z’n drieeen in een bed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *