Romy roept de groep bij elkaar voor een spelletjes avond

Romy roept de groep bij elkaar voor een spelletjes avond

Afgelopen avond waren de bewoners een beetje verspreid over het Utopia terrein en bezig met hun eigen ding. Zo ligt Karin bij Madilia op de tafel om te genieten van een gezichtsbehandeling en zitten meerdere bewoners gezellig te kletsen op de bank. Tot de rust ineens verstoord werd door Romy omdat zij de zoemer liet loeien. Ze roept iedereen bij elkaar en zodra de bewoners er zijn neemt ze het woord. Het is volgens haar namelijk tijd voor een spelletjes avond! Ze stelt voor om met de groep verstoppertje te spelen in de loods en erna met zijn alle het spel “weerwolven” te spelen. Veel bewoners zijn enthousiast. Maar Bas, Jessie en Billy vinden het op hun beurt kinderachtig. Jessie heeft zelfs nog verteld aan Billy dat hij al bang was dat de jonge bewoners dit soort spelletjes willen spelen. Maar de andere bewoners doen wel gezellig mee. Romy telt af en iedereen verstopt zich in de loods. Romy rent de hele loods door en vindt al snel Jacco achter de bar en de tweeling verstopt tussen alle kleding. Wanneer iedereen gevonden is komt ook Karin de loods binnen na haar sessie met Madilia. Karin! Je hebt gewonnen grapt Chipp waarna ze juichend bij de groep komt zitten. Na dit spelletje komt de groep samen om “weerwolven van Wakkerdam” te spelen. Ze hebben allemaal kaartjes uitgeprint en gaan er eens goed voor zitten. Bij dit spel is het de bedoeling dat de weerwolven de andere spelers ongezien opeten. Uiteindelijk lukt het de weerwolven niet te winnen omdat weerwolf Chipp zijn mede wolven René en Demi eruit speelt. En zo komt de spelletjes avond alweer snel tot een einde. En het was weer super gezellig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *