Madilia ontvangt haar eerste klant in Utopia

Madilia ontvangt haar eerste klant in Utopia

Afgelopen avond was het een leuke avond voor Madilia. Ze heeft namelijk haar eerste klant mogen ontvangen en helpen!

Ze ontvangt dan ook enthousiast haar eerste klant zodra deze het Utopia terrein op komt. Madilia zal voor het eerst een gezichtsbehandeling aan haar klant geven. Ze doet nog haar laatste voorbereidingen in het penthouse en na een gezellig praatje neemt haar klant plaats op de stoel. Daarna gaat Madilia aan de slag. Als eerst brengt ze een warme handdoek op het gezicht aan, zodat de poriën open gaan staan. Vervolgens brengt ze met masserende bewegingen reinigingsmelk aan. Na het schoonmaken van het gezicht gaat ze over tot de gezichtsbehandeling. Na de behandeling krijgt ze grote complimenten van haar eerste klant. Ze heeft het geweldig gedaan vertelt ze aan de rest van de groep. En er zijn weer centjes verdient wat gezien de crisis wel weer fijn is!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *