Volgens Romy moet het bewustzijn rondom de situatie Utopia bv verbeterd worden

Volgens Romy moet het bewustzijn rondom de situatie Utopia bv verbeterd worden

Ook afgelopen avond werd er over het veel besproken onderwerp de crisis in Utopia gesproken. Cemal en Romy hadden er ook een gesprek over terwijl ze buiten nog aan het werk waren. Romy laat aan Cemal weten dat ze het schandalig vindt dat er nog steeds bewoners zijn die niks uitvoeren. We staan er echt super slecht voor. Het is eigenlijk om te schamen benadrukt ze. En gaat verder door te vertellen dat ze het maar vreemd vindt dat mensen tijdens de crisis op hun gemak gezichtsbehandelingen krijgen en pijl en boog aan het schieten zijn. Ik ben een groot voorstander dat er groot in de loods komt te staan hoeveel Utopia bv in het rood staat. Zo wordt het bewustzijn van de situatie vergroot. We modderen nu maar wat aan voegt ze eraan toe. En Cemal die kan het alleen maar eens zijn met haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 16:08

    wil Romy het zelfde worden als Billy grote mond en directie spelen laten jessie en Billy en Romy zelf de handen wapperen en niet altijd alles beter weten en wat heeft jessie buiten Utopia gepresteerd namelijk NIETS daarom is hij wegdoken in Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *