Jessie wil Chipp graag helpen maar hij weet niet hoe

Jessie wil Chipp graag helpen maar hij weet niet hoe

Billy en Jessie gaan het gesprek met elkaar over Chipp. Jessie zou hem namelijk graag willen helpen maar hij weet niet echt hoe. In het begin is Chipp nog zijn “pupil” geweest maar dat is nu niet meer het geval. Jessie had gehoopt dat hij de goede weg op zou gaan maar dat is niet gebeurd.

Chipp is nu lamlendig op de bank blijven hangen en heeft geen projectje op zich genomen. Billy vindt hem dan ook ontzettend lui en denkt niet dat hij snel iets gaat doen:. Het is trekken aan een dood paard benadrukt ze. Jessie laat weten dat hij het hier moeilijk mee heeft. Ik heb namelijk een zwak voor Chipp en wil hem graag helpen om projecten op te pakken voegt hij eraan toe. Billy denkt op haar beurt dat Chipp juist daarom daarom met veel dingen wegkomt. Zo wil Chipp graag tatoeëren, maar volgens Billy gaat dat niet snel gebeuren. Beiden vragen zich af wat het doel van Chipp is. Hij doet namelijk bijzonder weinig dus ze opperen met een lach dat zijn doel niets doen is. Hij steekt zijn energie en dat is echt een Utopia valkuil, in de gezelligheid. Hij denkt dat het één groot hockeykamp is volgens Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 09:23

    Jessy en Billy hebben zelf een flinke schop onder hun derrière nodig. Die 2 denken echt dat ze de baas zijn. Walgelijk stel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *