Romy is vastberaden om de motivatie van Jeroen terug te krijgen

Romy is vastberaden om de motivatie van Jeroen terug te krijgen

Zojuist schreven we al over Romy en Billy die een plan bedacht hebben om de groep uit de crisis te krijgen. Romy besluit Jeroen op te zoeken. Ze wil het graag met hem hebben over zijn rol in Utopia en over wat hij kan en wil doen. Weet je Jeroen, jij bent net zoals ik begint ze het gesprek. Ze doelt op het feit dat als Jeroen een opdracht krijgt, hij deze heel goed kan uitvoeren. Maar wanneer hij geen leiding krijgt hij zijn kwaliteiten niet laten zien. Jij kunt ons uit de crisis halen Jeroen benadrukt ze, waarna ze vraagt hoe Jeroen hier zelf over denkt. Jeroen antwoordt absoluut niet goed in zijn vel te zitten en daarom weinig zin te hebben om zich in te zetten. Romy probeert hem vervolgens te motiveren door hem te vertellen dat Jeroen een aanwinst is voor de groep en veel kan betekenen. Jeroen lijkt echter weinig overtuigd maar Romy laat het er niet bij zitten en sleept Jeroen mee naar de computers. Hij loopt al een tijdje rond met een aantal ideeën en Romy vindt het tijd dat hij daar wat mee doet. Samen met Jeroen werkt ze zijn plannen uit en zetten ze deze online. Jeroen zit er sip bij en weet zich geen houding te geven maar Romy is vastberaden zijn motivatie terug te vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *