Billy en Romy bedenken een plan om uit de crisis te komen

Billy en Romy bedenken een plan om uit de crisis te komen

De crisis in Utopia is een veelbesproken onderwerp. Zo hebben Romy en Billy er ook een gesprek over. Volgens de twee moet er echt iets gebeuren en bedenken dan ook een plan.

We moeten iets doen begint Billy het gesprek met Romy. Anders komen weer er nooit uit benadrukt ze. Vervolgens bespreken de twee dat ze om zich heen een hoop bewoners zien die maar weinig doen. Of met de verkeerde instelling bezig zijn. Billy en Romy willen dan ook de groep hierop aanspreken op hun verantwoordelijkheden en daarnaast bijhouden wat iedereen doet en verdient op een dag. Zo kan er in kaart gebracht worden waar het fout gaat en kunnen ze gezamenlijk de crisis te boven komen.  Maar het moet wel op een positieve manier laat Billy weten. Anders zal namelijk niemand luisteren. Terwijl de twee aan het praten zijn komt Jessie voorbij lopen. De dames vertellen hem wat ze van plan zijn. Jessie ziet op zijn beurt het plan wel zitten en vindt het vooral goed dat ze het positief willen brengen. Weet je wat het is Jes? We hebben hier zo veel goede poppetjes, ze moeten alleen op de juiste plek worden neergezet reageert Romy. En daar is Jessie het helemaal mee eens. Volgens hem zijn Cemal en René bijvoorbeeld goede hulp voor de financiën maar zijn de twee als eindverantwoordelijken een minder groot succes. Als er kritisch gekeken wordt naar wie wat doet, kan het bedrijf Utopia veel beter en kan de crisis voorgoed verleden tijd zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 16:48

    niet werken voor je brood? dan geen brood zou ik zeggen en een stop op de kleding aankoop ze lopen steeds met nieuwe kleding dat kan een normaal iemand ook niet

  2. T.H. van Eijk at 16:14

    Als er goed naar de financiën gekeken gaat worden kon Jessie wel eens schrikken. Zeker de periode toen Boyd nog in Utopia was. Trouwens waarom zien we de boekhouder niet meer terug?? Is 1 keer geweest en niet meer gezien. Heeft hij teveel gezien????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *