Madilia en Floor vinden dat Bas en Beau een scheve relatie hebben

Madilia en Floor vinden dat Bas en Beau een scheve relatie hebben

Madilia en Floor hebben een gesprek over mede bewoner Beau. Madilia heeft namelijk medelijden met Beau…

Volgens Madilia doet Beau heel veel voor Bas. Maar hij waardeert dat volgens haar niet en dat vindt ze erg ondankbaar. Floor is het met Madilia eens en ze vindt Bas niet echt heel sociaal. Madilia denkt op haar beurt dat Beau wel echt verliefd is op Bas, ook omdat ze zo veel moeite voor hem doet. Zaterdag was Bas namelijk jarig en Beau wilde voor hem de loods versieren en een verrassing regelen. Maar dat had ze volgens haar wel beter aan kunnen pakken. Ze heeft maar één stoel versierd, dat had echt wel beter gekund vervolgd ze. Maar ondanks dit lieve gebaar mag Bas daar best blij mee zijn benadrukt ze. Verder vinden de twee dat Bas en Beau maar een scheve relatie hebben.  Beau heeft in het begin aangegeven dat ze best een relatie wil maar van Bas hoeft dit niet zo nodig. Dat vinden Floor en Madilia toch een beetje gek. Ik vind dat ze zich een beetje zwakjes opstelt als je zomaar meegaat in zijn mening laat Madilia weten. En vraagt zich ook af waarom Bas wel kan doorzetten en Beau niet. Floor denkt dan weer dat het komt omdat Beau veel te zachtaardig is. Misschien is ze niet het juiste type voor Bas, maar Bas houdt wel van vrouwelijk schoon en kan nu genieten van de lusten en niet de lasten volgens Floor. Madilia vraagt zich hardop af of Bas en Beau al seks hebben gehad, Floor denkt van wel, Madilia twijfelt nog.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:05

    De twee dames moeten eens ophouden met roddelen ze hebben gelijk maar ik vindt dit niet zo netjes.Ga wat presteren wat kun je je vergissen.

  2. anneke at 22:27

    Als Beau in de buiten wereld weer moet werken , zien ze alleen de Beau van Utopia die met Bas in bed lag en dan niet alleen slapen. ( ik probeer het netjes te houden )

  3. Jans at 16:45

    ze word bewust gebruikt anders deed ze dat niet ze lust er wel pap en hij ook neem me niet kwalijk dat is toch duidelijk je gaat toch niet zo maar bij iemand slapen dat geloof je toch niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *