Jacco vindt dat er veel te weinig gewerkt wordt in Utopia

Jacco vindt dat er veel te weinig gewerkt wordt in Utopia

Jacco zit met Karin in de tuin. Hij roept Jessie erbij, omdat hij vindt dat er een paar in de groep zijn die er tussendoor sluipen en helemaal niets verdienen. Volgens Jessie is dit nooit anders geweest. Pak de winst van de afgelopen maand er maar bij, er staan er drie onder de 50 euro winst per maand. Vijf of zes onder de 200 euro voegt hij eraan toe. En legt uit dat dit de reden is dat hij altijd zo boos is. Kijk voor de grap eens wat er hier op een dag gebeurt. De tweeling zit vier uur lang achter de computer filmpjes te kijken gaat hij verder.  Dit vinden Karin en Jacco ook vervelend, want hierdoor kunnen ze zelf niet aan de slag met belangrijke zaken. Jacco vindt het ook vervelend dat Demi en Fay meteen boos worden als je zegt dat ze te lang op de computer zitten. Filmpjes kijken is geen werk. Toen ik hier binnenkwam zat iedereen spelletjes te spelen benadrukt hij. Floor komt ondertussen ook bij het gesprek staan.  Karin denkt dat het helpt om huisregels op te stellen. Dat heb ik een jaar geleden al geprobeerd antwoordt Jacco. Ik wilde de spelletjessites blokkeren. Ze zijn verslaafd aan spelletjes en aan video’s en foto’s van zichzelf vervolgd hij. Floor snapt op haar beurt ook niet dat het geaccepteerd wordt, want op je werk doe je toch ook geen spelletjes. Als dit mijn personeel was, waren ze meteen ontslagen laat Jacco weten. Ik vind het ook irritant dat niemand tijdens een centraal opstaat om een evenement te organiseren. Het zomerevenement neem ik ook weer op me, want zij doen helemaal niks. Ja, foto’s maken zucht hij. Ik had het iets voor Chipp gevonden om het zomerevenement op zich te nemen. Floor denkt niet dat organiseren iets voor Chipp is. Hij is heel verstrooid, die vliegt overal heen legt ze uit. Volgens Karin is het probleem dat er te snel achter elkaar nieuwe mensen zijn gekomen.  Ze zijn samen en nemen het voor elkaar op. Als de een niks doet, dan de ander ook niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:00

    Gooi de knuppel eens in het hoedederhok met het centraal.Daar hebben alleen Jessi en Billy het woord.Jacco Karin en Floor trekken jullie eens van leer en niet achterbaks er over praten.De tweeling en zoveel andere moeten eens goed worden aangepakt dan maar ruzie dat zuivert de lucht. De tirade vab Jessi kennen ze al wel uit hun hoofd dat is altijd kijk wat ik presteer met zijn personeel want zelf doet hij ook niet veel ja met zijn mond en handen die het geld gauw in zijn zak laat verdwijnen.

  2. Anna at 15:09

    Ach de tweeling hebben een grote mond en vieren in Utopia alleen vakantie en zo goed aldus dat de kijker Billy en Jessie er uit willen hebben is het ook goed dat die tweeling vertrekt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *