Vandaag zijn er weer flink wat irritaties tussen Billy en Jessie

Vandaag zijn er weer flink wat irritaties tussen Billy en Jessie

Tijdens het centraal van vandaag heeft Jessie geïrriteerd gereageerd op het plan van Billy om de webshop op te schonen. Volgens Billy loopt heel veel in de webshop niet en daarom moet er een hoop uit. Jessie is het hier niet mee eens en vraagt aan Billy of ze het wetenschappelijk heeft onderzocht. Hij weet dondersgoed dat ik het niet wetenschappelijk heb onderzocht zegt Billy na afloop tegen Romy. Na het centraal zoekt Jessie Billy dan ook op om te vertellen dat hij het goed bedoelde. Maar dat valt dan weer niet goed bij Billy. Billy vertelt wat later tegen Romy dat Jessie zijn frustratie op haar uit omdat hij niet lekker in zijn vel zit, volgens haar kan hij het lekker uitzoeken.  Als ze even later weer een discussie hebben is Billy heel geïrriteerd. Misschien moet die jongen lekker naar huis, 15 maanden is genoeg roept ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *