Demi lijkt moeite te hebben met de relatie die haar zusje Fay heeft

Demi lijkt moeite te hebben met de relatie die haar zusje Fay heeft

Demi en Fay doen sinds ze in Utopia zijn veel samen. Maar sinds Fay een “relatie” heeft met Chipp komt het steeds vaker voor dat Demi zichzelf alleen moet vermaken. Dit wordt vooral duidelijk voor het slapen gaan wanneer Fay en Chipp samen op de bank kruipen en afscheid nemen van elkaar. Ook Chipp is dit opgevallen en hij confronteerde Fay met het gedrag van Demi. Fay ligt door deze confrontatie nog even wakker en besluit het gesprek met Demi aan te gaan. Was je nou net boos vraagt Fay nieuwsgierig aan haar. Demi antwoordt dat ze gewend is dat zij en Fay altijd samen naar bed gaan en het gevoel krijgt dat ze nog steeds elke avond moet wachten op haar maar Fay aan de andere kant treuzelt met Chipp. Prima, maar dan ga ik voortaan wel alleen naar bed vervolgd ze teleurgesteld. Ik heb het idee dat ik er voornamelijk in de avonden alleen voor komt te staan. Jij bent druk met Chipp, Romy is met Cemal. Dan wil ik wel gezellig met mensen wat drinken. Maar het komt er toch niet van gaat ze teleurgesteld verder. Fay vindt op haar beurt het vooral vervelend dat ze voor onrust zorgt tussen haar en Chipp.  De dames komen er niet uit en draaien zich beide driftig om in bed en besluiten morgen verder te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *