Jessie steekt negatieve Jeroen een hart onder de riem

Jessie steekt negatieve Jeroen een hart onder de riem

Tijd voor een berichtje over Jeroen. Hij zit al enige tijd niet zo lekker in zijn vel wat bij de groep steeds meer op begint te vallen. Gisteren besloot Romy hem een handje te helpen en plaatste een scooter-reparatie-dienst op de webwinkel en vandaag besluit ook Jessie Jeroen een duwtje in de goede richting te geven. Hij gaat het gesprek met zijn mede bewoner aan en legt uit dat hij denkt dat er veel meer in hem zit dan hij nu laat zien. Utopia is voor iedereen op een ander moment geslaagd en jij moet dat moment zien te vinden. Je hebt een nieuwe passie gevonden, probeer daar het maximale uit te halen benadrukt hij. Vervolgens geeft Jessie de suggestie om een evenement te organiseren rondom zijn passie voor het zingen en gitaar spelen. Daar ga je voldoening uithalen drukt hij hem op het hart. Jeroen voelt wel wat voor het idee van Jessie en antwoordt er over na te zullen denken. Als jij met een plan komt, zal iedereen enthousiast zijn vervolgd Jessie. Jeroen wordt steeds positiever en begint met Jessie te sparren over het soort evenement dat hij zou kunnen organiseren. Jessie biedt een helpende hand en geeft Jeroen allerlei tips die hem verder kunnen helpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *