Bas doet aankopen zonder dit te overleggen met de groep

Bas doet aankopen zonder dit te overleggen met de groep

Crisis in Utopia, een moeilijke tijd voor de groep en Jessie en Billy maken zich hier al enkele dagen zorgen om. Er wordt weinig gedaan door de rest om eruit te komen. De twee vinden dat de groep zich teveel bezighoudt met andere zaken zoals een spelletjesavond of te lang in hun bed blijven liggen. Wanneer Jessie achter de computer zit komt hij er ook achter dat mensen maar onnodig geld blijven uitgeven. Zo ook Bas die hij gelijk aanspreekt.

Waarom bestel je een overal vraagt Jessie aan Bas als hij toevallig voorbij komt lopen. Daar had ik zin in antwoordt Bas luchtig. Maar Jessie kan er niet om lachen. En wil weten waar het voor is. Privé of een investering voor de groep. Het is voor de Archery tag en de Escape room om aan te trekken bij de mugshot legt Bas uit. En je slijptol en die bitsetjes zijn privé vraagt Jessie door. Bas vindt dit een overbodige vraag. Natuurlijk niet zegt hij dan ook geërgerd. Volgens Bas worden deze artikelen door alle bewoners gebruikt. Dit slaat nergens op roept Jessie als reactie. Volgens hem is er de afspraak dat er tijdens de crisis waarbij alle inkopen die niet privé zijn een akkoord van de groep moeten krijgen en is Bas nu achter de ruggen van de groep bezig. En Cemal doet nog mee ook voegt hij eraan toe. Bas vindt op zijn beurt dat deze discussie niet nodig is. Het is maar 50 euro voor iets wat iedereen nodig heeft Jessie zucht hij. Maar Jessie vindt niet dat Bas een uitzondering moet zijn. Als iedereen zomaar 50 euro uitgeeft zitten we ineens op 750 euro vervolgd hij boos. Bas besluit maar weg te lopen van de situatie. Daarom is het verstandig dat niet iedereen dat doet. Maar ik wel mompelt hij nog…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jans at 14:48

  Bas is net zo slecht als Jessie hij kost alleen geld met zijn dieren dat levert niets op, kijk eens wat het voer kost? hij ver koop niet eens een kuiken

 2. Ria at 13:36

  Het bevoorrechte jongetje hij heeft alleen nog maar geld gekost.Voor hem is dit echt luilekkerland iedere avond een mooi meije{een beetje dom als je je eigen daarvoor leent]in zijn bed maar geen verplichtingen hoor.Dat is Bas

 3. maria at 11:39

  nee niet netjes bas en dan de groep erbij betrekken.
  jij schreeuw altijd het hards met camal als iemand geld uit geef zonder te vragen.
  nu geef jij het voorbeeld en doet er nog luchtig over van ja ik mag het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *