Fay vertelt Demi en Romy over haar gevoelens voor Chipp

Fay vertelt Demi en Romy over haar gevoelens voor Chipp

Fay, Demi en Romy zitten buiten op de schommelstoel te praten. Al snel komt de relatie tussen Fay en Chipp ter sprake. Fay vertelt hen dat ze het heel leuk vindt met Chipp maar dat ze niet verliefd is. Maar misschien duurt dat bij jou gewoon lang antwoord Romy. Zou kunnen. Ik ben wel benieuwd hoe het bij Chipp zit zegt Fay. Afgelopen weekend toen Billy bezoek kreeg, vroeg de moeder van Billy aan Fay of zij en Chipp verliefd zijn. Toen antwoordde ik sarcastisch dat we echt smoorverliefd zijn vertelt Fay verder aan haar vriendinnen. Maar hij vond het niet zo leuk dat ik dat sarcastisch had gezegd, vertelde hij me later voegt ze eraan toe. Zou Chipp meer voor Fay voelen dan zij voor hem?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:28

    Die meiden hebben met elkaar wat , ze kunnen niet van elkaar afblijven en dan kan Chip lekker tussen hun in leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *