Chipp is flink chagrijnig door Demi en Fay

Chipp is flink chagrijnig door Demi en Fay

Demi, Fay en Chipp hebben nog niet kunnen spreken over de situatie van vannacht. De frustraties stapelen zich op bij Chipp die nu chagrijnig zit te mokken achter de computer met Beau. Ik snap niet dat ze zo tegen mij doen zucht Chipp. Hij probeerde de twee te helpen met het zoeken naar de oorzaak van de klachten van hun klanten. Maar toen hij meedacht over mogelijke oorzaken aan de kant van Demi en Fay werd zijn hulp opgevat als kritiek. We blijven het lekker zo doen krijg ik dan te horen moppert Chipp door. Volgens hem helpt hij de twee altijd als ze met problemen bij hem komen. Beau denkt op haar beurt dat Demi en Fay in Utopia nog moeten leren hoe je met kritiek moet omgaan. Maar Chipp heeft geen zin om hierop te wachten. Ik heb helemaal geen zin om ruzie te maken met hun. Nou je bent wel een beetje van de confrontaties ontlopen hoor Chipp grapt Billy die ook meeluistert naar het gesprek. Chipp vertelt haar dat hij niet bang is voor een ruzie met de bewoners. Dan ben je even boos en praat je het samen ui voegt hij eraan toe. Maar bij de twee heeft hij altijd het idee dat het nergens naartoe gaat. Het drietal is benieuwd hoe en hoelang de relatie tussen Chipp, Fay en Demi stand blijft houden en vervolgen hun dagelijkse werkzaamheden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *