Madilia en Floor maken zich zorgen om Beau

Madilia en Floor maken zich zorgen om Beau

Floor en Madilia hebben het al verschillende keren gehad over mede bewoner Beau. En nadat Madilia vandaag met Bas heeft gesproken maakt ze zich zorgen om Beau.

Madilia zag haar kans toen Bas bij haar op de massagetafel kwam liggen en probeerde achter de waarheid te komen. Wat speelt er nou tussen de twee? Ik vroeg hem of hij vlinders in zijn buik kreeg als hij Beau zag verteld ze aan Floor terwijl ze bij het cordwood gaan zitten. Floor is net zo nieuwsgierig naar een antwoord als Madilia. Hij zei dat hij zich er niet over wilde uitlaten vervolgd Madilia verbaasd. Floor en Madilia kunnen hier maar enkele conclusies uithalen. De twee denken dat hij het zegt omdat hij bang is dat het via hun bij Beau terecht komt. Als hij geen vlinders voelt is dat niet leuk voor haar natuurlijk zegt Floor. Floor vindt zichzelf erg besloten. Maar ze denkt niet dat dit de reden kan zijn voor Bas om er niets over te zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *