De tweeling spreekt Billy aan omdat ze negatief over hen sprak

De tweeling spreekt Billy aan omdat ze negatief over hen sprak

Afgelopen avond besloten Demi en Fay het gesprek met Billy aan te gaan. De tweeling heeft namelijk gehoor dat Billy zich negatief over hen heeft uitgesproken. En dan met name over het lange uitslapen wat de twee geregeld doen. Buiten gingen ze het gesprek met elkaar aan. We hebben gehoord dat sommigen, waaronder jij, het irritant vinden dat we uitslapen begint de tweeling het gesprek. Ja, vind ik ook antwoordt Billy. Fay spreekt laat weten dat ze het jammer vindt dat ze dit niet direct van Billy zelf hebben gehoord. En voegt eraan toe dat ze het krom vindt dat Billy hier commentaar op heeft terwijl ze volgens haar in de middag ook wel eens een dutje doet. Billy ontkent dit, ik doe enkel een dutje als ik gezeik heb met Jessie of slecht heeft geslapen. Ik vind het niet irritant dat jullie uitslapen maar ik vind wel dat we nu in de crisis, extra moeten laten zien dat we er echt voor gaan benadrukt ze. Ik wil hier om geen onrust stoken en het is niet persoonlijk. Ik ben stapel op jullie verzekert ze. En complimenteert de twee over hun enthousiasme en vrolijkheid. Ik hoop gewoon dat de hele groep wat meer pit gaat tonen en ze voortaan eens gezonde discussies met elkaar kunnen voeren, zonder de constante ruzies gaat ze verder. Demi en Fay beamen dit en zijn hun mede bewoner eens. We moeten hard werken zeggen ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 17:51

    Zoals ik al eerder heb gezegt, naar huis met die 2kleine kleutertjes. Fijn naar pappie en mammie. Want anders gaat het echt slecht met ze afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *