Chipp ontvangt post van het thuisfront

Chipp ontvangt post van het thuisfront

Een nieuwe dag is begonnen en deze begon erg goed voor Chipp. Gisteren was hij nog chagrijnig maar vandaag niet want hij heeft post van het thuisfront gehad!

Cemal heeft de post voor hem uit de brievenbus gehaald en wanneer hij het hem komt brengen, kan Chipp niet wachten om alles te lezen. In de loods begint hij dan ook aan alle berichten van vrienden en familie en is de lach niet meer van zijn gezicht te krijgen. Beau die naast hem komt zitten, krijgt in geuren en kleuren te horen wat Chipp allemaal heeft ontvangen. Chipp geniet overduidelijk van alle lieve berichten en het lijkt allemaal positief te zijn. Beau is blij voor haar mede bewoner omdat het hem zoveel goeds doet. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *