Het centraal van 14 juli

Het centraal van 14 juli

Een nieuwe dag is begonnen. En de bewoners hebben alweer van alles besproken in een centraal. Je leest in dit bericht de belangrijkste besproken punten van 14 juli terug.

Cemal opent het centraal met een minder leuke mededeling. De webshop gaat bagger zegt hij. En legt uit dat er meer geld uit dan ingaat. Iedereen wil zijn geld terug. Ze moeten of lang wachten, de kwaliteit is niet goed of de maat is niet goed.Volgens hem is de service te traag en moet hier echt verandering in komen voegt hij eraan toe. Daarna gaat het over het kassasysteem. De groep zoekt nog steeds een oplossing hiervoor. Turven is namelijk niet ideaal aangezien alcoholische dranken meer BTW kosten dan de niet alcoholische dranken. Dan komt Demi ineens met de oplossing. Waarom maken we niet verschillende bakken? Één voor fris, één voor bier en één voor wijn. Dan kunnen de munten daarin.  De hele groep klapt en is enthousiast, ze vinden het een goed plan.

Dan wordt de kookwedstrijd van gisteren nog even besproken. Het ging goed, vooral voor de vrouwen. Fay wil nog even wat kwijt over het opruimen na het evenement. Ik maak er liever geen woorden aan vuil maar ga het toch zeggen begint ze. Ik vind het echt triest dat niet iedereen helpt opruimen. We moeten dit met zijn allen doen benadrukt ze. Daarna vertellen Fay en Demi dat ze een evenement op willen zetten. Het idee is een evenement voor tweelingen. Ze willen zo snel mogelijk informatie online zetten en hopen op een succes. De groep benadrukt dat ze hun plannen goed moeten overleggen met Jacco, hij is immers hoofd evenementen. Daar heeft Cemal nog wel wat over te zeggen. Hij weet niet of het verstandig is dat Jacco hoofdevenementen is, want hij is nooit meer bij het centraal. Hier gaat hij Jacco op aan spreken. Waar we zo op terug komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *