Jacco hebben ruzie omdat Cemal niet aanwezig was tijdens het centraal

Jacco hebben ruzie omdat Cemal niet aanwezig was tijdens het centraal

Tijdens het centraal van vandaag was Jacco niet aanwezig. Cemal liet al weten dat hij hem hierop aan zou spreken. En dit besluit hij dan ook te doen.

Jacco hoort het commentaar van Cemal aan en vindt het niet eerlijk dat er allerlei dingen over hem gezegd worden.  Je zegt dat ik er nooit bij zit, dan lieg je gewoon voegt hij eraan toe. Cemal is het hier op zijn beurt niet mee eens  Je bent er niet bij of je zit met je hoofd ergens anders, je moet je verantwoordelijkheid nemen als je hoofdverantwoordelijke evenementen wilt zijn gaat hij verder. Jacco reageert boos dat hij dan maar geld moet binnenhalen met zijn eigen evenementen. Cemal laat weten dat hij zijn eigen dingen aan de kant heeft gezet om zich te kunnen richten op de financiën. Ik ben het hier niet mee eens en roept vervolgens dat Cemal zijn dingen heeft laten versloffen. Volgens Cemal maakt Jacco dan weer allemaal verwijten om zijn eigen hachje te redden. Kijk eerst eens naar jezelf schreeuwt hij. Romy komt tussenbeide en zegt dat ze allebei niet zo moeten schreeuwen. Even rustig met elkaar praten, op die manier kun je het ook oplossen voegt ze eraan toe. Cemal heeft even een half uurtje kunnen afkoelen en zegt sorry tegen Jacco. Rustig praten ze het voorval uit en vallen elkaar daarna gebroederlijk in de armen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *