Linda komt Utopia in als nieuwe bewoonster

Linda komt Utopia in als nieuwe bewoonster

Tijd voor een nieuwe bewoner! Na het vertrek van Jessie en Karin was het natuurlijk afwachten voordat er weer een nieuweling Utopia zou betreden. Linda is zojuist als nieuwe bewoner aangekomen en wordt hartelijk ontvangen door de rest. Demi drukt op de zoemer en iedereen komt aanlopen. Ze gaan gezellig met zijn allen in de woonkamer zitten. Gisteren hebben de vrouwen natuurlijk gewonnen met de kookwedstrijd en vragen meteen aan Linda of ze kan koken. Ze antwoordt enthousiast ja. De nieuwe bewoner stelt zich voor, ze heet Linda Caron en is 35 jaar. En heeft gewerkt als maatschappelijk werkster in de verslavingszorg. Maar wil in Utopia graag een foodtruck gaan opzetten. Daarnaast maakt ze graag taarten met fondant en marsepein. Linda krijgt een vragenvuur over zich heen en geduldig geeft ze antwoord. Zo vragen de bewoners aan Linda wat haar persoonlijke doel is. Ze vertelt dat ze graag 15 kilo lichter de poort uit wil lopen. Luie mensen kan ze heel irritant vinden, maar ze denkt dat ze daar meteen iets van zal zeggen. Een ochtendmens is Linda niet, ze houdt meer van de avond. Qua muziek luistert de nieuweling graag naar latin en vrolijke muziek. Crossfit doet ze nu weer sinds een aantal maanden en wil daar graag mee verder gaan in Utopia. Er wordt wat afgelachen door iedereen, de sfeer zit er nu al goed in. De vrouwen vragen wat Linda in haar kist heeft gestopt. Ze laat kort zien wat ze bij zich heeft. Haar bakspulletjes zitten bovenin en iedereen reageert enthousiast op de inhoud van haar kist. Daarna is het tijd voor een rondleiding van Cemal. Succes Linda!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:59

    Wat voor kleren heeft ze mee.
    Als haar bak spullen er ook in zitten.
    Wanneer zal ze der eerste kleren bestellen.

  2. Marja at 13:52

    Ach jeetje, verslavingszorg, gaan ze er nu echt een junken paradijs van maken? Als ze net zo goed in bakken is als madilia die ook taarten wilde gaan bakken, moet de eerste taart nog verkopen net als haar schoonheidssalon, die loopt als een tierelier?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *