Een aantal reacties na de komst van nieuwe bewoner Linda

Een aantal reacties na de komst van nieuwe bewoner Linda

Linda is de nieuwste bewoner van Utopia. Ze krijgt een rondleiding van Cemal en ondertussen ziet de groep de kans schoon om even over de nieuweling te praten. Ze bekijken haar plakboek met foto’s van haar taarten. Volgens mij is het echt een draak begint Chipp. Dat vindt Beau op haar beurt onzin, ze denkt dat Linda hartstikke leuk is. Volgens mij is het een wolf in schaapskleren grapt Bas. Net als jij zeker antwoordt Beau plagerig terug. Chipp is het daar niet mee eens. Ik denk dat ze aardig tam blijft voegt hij eraan toe. Ook Billy praat na met Jacco. Het is fijn dat ze ervaren is begint Billy. Ze heeft gewerkt in de psychiatrie, dat is een goede achtergrond. Ze staat nergens van te kijken, dat is vooral geruststellend voor mezelf voegt ze eraan toe. Jacco is het met haar eens. Misschien herkent ze wel punten bij je uit haar werkervaring grapt hij. Billy weet het wel zeker. Fay wil even peilen bij de mannen. Is het je type vraagt ze aan Chipp en René. Ik val op innerlijk stelt René vast. Het oog wil ook wat, maar ik val op innerlijk. Fay vraagt zich vooral af wat Chipp van haar vindt. Chipp is van mening dat ze iets te oud is voor hem. Qua type is ze wel mijn mens, maar intiem niet nee. Fay is weer gerustgesteld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jans at 15:40

  haha die Linda ook al taarten bakken? zo een hebben ze al gehad geen taart gezien of word dit een soort van herhaling zoals op alle zenders nu

  • anneke at 22:51

   En wat denk je van afvallen.
   Een ding kan ze wel doen de kinderen goed gaan opvoeden.
   En Rene zegt ik val op innerlijk , je zal geen gek zijn om op hem verliefd te worden.
   Hij vind alleen zijn eigen de beste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *