Haarstylist Mika van Leeuwen komt langs voor Demi en Fay

Haarstylist Mika van Leeuwen komt langs voor Demi en Fay

Hoezo crisis in Utopia? Demi en Fay krijgen namelijk bezoek van haarstylist Mika van Leeuwen. Hij komt met zijn enorme kapperskoffer het Utopia terrein opgelopen. Hij zal Demi en Fay voorzien van een nieuwe kapsel. Samen richten ze een gezellig kappershoekje in en kan Mika aan de slag. De tweeling vraagt aan de haarstylist wat het beste bij hen past. Ze twijfelen erg over welke coupe ze zich willen laten aanmeten. Demi en Fay geven Mika carte blanche. De haarstylist gaat snel aan de slag met de dames. Ze krijgen dus een “make-over”. Maar wat de kosten ervan zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. joes at 22:08

  ach, die crisis is toch flauwekul , alles wordt daar voor ze betaald en voor de show wordt er af en toe gewerkt. iedereen die iets luxe wil wat geld kost, gaat naar utopia. de een wil botox, de ander wil een nieuw gebit, de volgende een nieuwe neus, een eigen sportinstructeur om af te vallen enz. enz. dus wordt iets je te duur, geef je gewoon op voor utopia en het komt voor elkaar, kost je geen cent en ook nog gratis kost en inwoning. goed geregeld, toch?

 2. Jans at 20:04

  jakkes wat een bende geen geld? of liegen ze? lijkt me geen normale situatie daar waar gaat het programma nog over? luxe problemen? te beroerd om te werken uitslapen zich vol eten wat ruzie maken sorry een afbraak van het programma wat zo mooi begonnen is

 3. Grumpy at 17:01

  Zo kunnen de over het paard getilde twins nog meer kapsones krijgen. Denken nu al zonder make-over dat ze de mooiste zijn.

 4. Petra at 15:58

  Volgens Mika zijn Facebook is hij 1 juli begonnen voor zichzelf. Knippen en verven in Utopia is natuurlijk alleen maar reclame. Dus vul ik het maar zo in dat de tweeling gratis behandeling krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *